Din indkøbskurv er tom

Shop efter Kategorier

Link


 

Handels Betingelser

Moms:
Alle priser på www.plantebixen.dk er inkl. moms med mindre andet er angivet.

Forbehold:
Der tages forbehold for udsolgte planter. Der tages endvidere forbehold for eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl på denne hjemmeside.

Dine oplysninger:
Når du bestiller planter på www.plantebixen.dk registrerer jeg dit navn, din adresse og e-mail, så jeg kan levere planterne til dig.
Jeg garanterer, at jeg ikke videregiver dine personlige oplysninger til tredje part, herunder andre virksomheder.

Reklamation:
Reklamation af synlige fejl eller mangler f.eks transportskadet, der er leveret forkerte planter, eller du er utilfreds med kvaliteten, skal ske straks og senest 3dage efter modtagelsen.
Ved ikke synlige fejl og mangler, skal der reklameres straks fejlen er eller burde være konstateret. F.eks første blomstring efter modtagelse.
Ved reklamation sendes billeder samt beskrivelse af plantning og pasning af planten.
Det er selvfølgelig et krav, at planterne er plantet og passet korrekt. Eller at manglen ikke er opstået pga af kadesvolderer eller fejlagtigt brug af produktet.
Kontakte Plantebixen.dk og meld fejlen inden du sender planten/varen retur. Ved fejl bytter jeg uden omkostninger for dig. Skriv en e-mail til mig ved at klikke på Kontakt eller ring på tlf. 30468674 og læg en besked, så vil jeg hurtigst muligt kontakte dig.

Fortrydelse:
Du har ved køb på internettet 14 dages fortrydelsesret.
Planter er let forgængelige varer og skal derfor retuneres staks efter modtagelse. Alle varer skal tilbage leveres i samme mængde og stand som ved levering.
Fortrydelsesretten er gældende fra modtagelsesdatoen, den dag pakken er forsøgt afleveret eller den dag pakken ankommer til dit posthus. Fortrydelsesretten bortfalder på planter der er specielt fremstillet eller hjemtaget til dig.
 Ansvaret for at returplanter når frem til mig i hel stand, påhviler dig. Vær opmærksom på at returneringen sker for egen regning. Ønsker du at få penge tilbage, for planter sendt retur, skal du på returnotaen notere oplysninger om bank og registrerings- og kontonummer, hvor beløbet skal indsættes.