Du er velkommen til at besøge os i butikken på Egnsevej 189 9280 Storvorde – Eller ringe til os på 30468674

Om Plantebixen

Hvem stå bag Plantebixen

Plantebixen er en gårdbutik, der ejes og drives af Hanne Rasmussen. Pt er der 1 ansat. Maren som blandt andet står for det meste af blomster binderiet. Der ud over er der løbende praktikanter.

Vi sælger blomster, planter, brugskunst, potter, buketter og andre have relaterede produkter

Plantebixen startede i 2008 som webbutik. I 2009 åbnede jeg fysisk butik med begrænset åbningstid i et nedlagt gartneri i Gistrup. 2010 flyttede jeg til et større gartneri i Gistrup og havde åben dagligt fra april til november. Desværre måtte drivhusene vige for Aalborgs nye sygehus så jeg blev exproprieret i efteråret 2013. I 2015 åbnede vi gårdbutikken på Egensevej, hvor vi nu er at finde. Vi har en ca 200m2 hyggelig butik i dan gamle lade, fyldt med brugskunst Der ud over har vi et ca 225m2 orangeri. Udenfor er der ca 2500m2 med træer, buske, stauder, roser mm

Vi laver selv en del af vores planter hovedsageligt stauder enten fra frø, småplanter eller stiklinger. De laves på friland, så de kan klare det danske klima. Endvidere købes der planter rundt om i Europa. Jeg er altid på udkik efter nye, sjove, spændende og anderledes planter. Ligeledes vil der altid være et bredt udvalg, af de gode velkendte stauder. Har du specielle ønsker til planter, forsøger vi gerne at skaffe dem.